Aljas húzás: fizetés nélkül hagyták a soroksári polgármestert

Megdöbbentő manőver a balliberális összeborulástól: egyszerre embertelen és súlyosan jogsértő húzással akarják ellehetetleníteni a függetlenként megválasztott Bese Ferencet. Körülbelül így gondolkodnak a demokratikus játékszabályokról.

Az ellenzéki kicsinyesség áldozata: Bese Ferenc most megtakarításaiból éldegélhet... Fotó: Facebook

Bizonytalan időre tiszteletdíj nélkül marad Soroksár újonnan megválasztott polgármestere, a balliberális horrorkoalíció „tisztelt” képviselői meg röhögnek a markukban. Így kezdődött meg a jövő a XXIII. kerületben...

A képviselő-testület alakuló ülésén – minő pofátlanság – az ellenzéki „városatyák” nem szavazták meg a Bese Ferenc illetményéről és költségtérítéséről szóló előterjesztést. Maga a függetlenként megválasztott polgármester – ahogy tisztességes demokratához illik – nem akart voksolni saját, törvényileg járó béréről, így az őt támogató civil-független és Fidesz-KDNP-s képviselőknek nem sikerülhetett biztosítaniuk a többséget. (Magas matematikával: a 12 tagú testületben 5 fő támogatja a polgármestert, a másik tábort is hatan alkotják, szóval kemény és harcos évek várnak Soroksárra, ha nem tanulnak meg együttműködni...)

A balliberálisok mocskos manővere nemcsak morális kérdéseket vet fel, hiszen durván embertelen, hanem ennél is rosszabb: jogilag ezer sebből vérzik. (Ennyit még az oly gyakran emlegetett jogtiszteletről, jogállamiságról...)

Az aljegyző figyelmeztette őket, súlyos jogsértésnek minősül, ha a polgármester illetményét nem állapítják meg, ám az ellenzékiek ennek ellenére tartózkodtak a szavazáskor. Az anyag így elhasalt. Szégyellhetik magukat a balliberálisok moslékkoalíciósok és cinkosuk, a sváb-lokálpatrióta egyesületi képviselő is. (Akik amúgy azzal mentegetik a menthetetlent, hogy együtt akarták a voksolást lebonyolítani a képviselők díjazásáról és a kerület távozó vezetőinek végkielégítéséről szóló döntéssel, de Bese erre nem adott lehetőséget.)

„Nincs javadalmazásom ezek szerint”

– mondta szerényen a jegyzőkönyvbe Soroksár amúgy köztiszteletben álló, most hoppon maradt polgármestere.

Akit el akartak lehetetleníteni az ellenzékiek, de közben méretes öngólt rúgtak. Saját magukat alázták meg és árazták be aljas húzásukkal. Pitiánerségből ugyanis sehol sem épülhet jövő.

Címkék: Dél-Pest
1
https://soroksar.blogstar.hu/./pages/soroksar/contents/blog/85899/pics/lead_800x600.jpeg
Dél-Pest
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-12 12:14:28
A kommunistáknál aljasabb embertípust még nem hordott a hátán a Föld !!!!
Netán ismerős valahonnan a fenti szöveg ?!
Ugye nem kell mást mondanom, Ildikó ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?